Friday, January 18, 2013

.

SERIOUSLY MALAS GILA OKAY NAK UPDATE BLOG. And I get very jealous of those people who seem to have every idea in the world to update their blog very frequently. Dah lah FB pun dah jarang bukak. It's almost like I don't know what's happening around me anymore. I'm too immersed into the indulgence of self-pity and melancholy now.

Andddddd I have a confession. I might develop a liking towards several K-Pop songs. (The blame goes to my room mate, Laiqha)

Lagu tema hidup aku sekarang ialah Bad Boy oleh Big Bang dengan I Don't Need A Man oleh Miss A. (lol)


Nantilah bila sem 2 ni result 'kacak' lagi, nak mintak ayah sponsor iPhone 4S. Baru boleh update gambar makanan eksotik kat sini. (Time tu org dah tak pakai instagram dah)

p.s Mak ayah Aini Jijah, pindah lah siniiiiii :(

3 comments:

  1. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  2. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  3. nice day :)
    Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
    pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
    Jadilah seperti yang kamu inginkan,
    karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
    dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
    yang ingin kamu lakukan

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete